Contact & Boekingen

Hoe boeken?

Het beste is een telefoontje op het nummer 051/31 64 31 (overdag vanaf 10:30 u). Info over wat nodig is, tarieven, vrije data, uw wensen... het verloopt telefonisch meestal het vlotst.

Laat uw nummer achter op het antwoordapparaat en wanneer u bereikbaar bent, dan wordt u teruggebeld. U kunt ook mailen naar info@kareldeclercq.com met vermelding van uw telefoonnummer.


Zeg welk programma u liefst hebt: Karels hoofdprogramma over de actualiteit of dat over de koers, het levenslied, dementie of de West-Vlaamse taal.
Het optreden is meestal in theaterzalen, maar kan in elke aandacht scheppende ruimte.
De voorstellingen zijn vaak gepersonaliseerd, want Karel speelt graag in op de gemeente en het publiek. Uw ledenbijeenkomst, bedrijfsfeest of congres krijgt daarbij een onvergetelijke en persoonlijke toets. Belangrijk is dat je hem vooraf inlichtingen geeft. Hij zal u ook helpen met vragen en suggesties.
Een interessant project in dat kader is een 'carrière-optreden' ter gelegenheid van een afscheid of jubileum, met een komische kijk op het leven van de gevierde en zijn entourage, steeds vanuit de actualiteit.
Soms wordt zo'n optreden kado gedaan door vrienden als originele verrassing.

Het optreden vraagt een aandachtig en gezellig publiek dat wat 'bij de pinken' is. Duur is maximum 90' of 2 x 45'. De artiest zorgt zelf voor licht, klank, tv, een achtergrond en een technicus. In een CC wordt soms gebruik gemaakt van de aanwezige infrastructuur.

Karel Declercq live St Lievens HoutemKarel Declercq live tussen de burgemeesters Foto tussen de burgemeesters www.buyck-dousy.be

© Karel Declercq. All rights reserved. | Design by w3layouts.com